Werken in coronatijden, het kan !

We gaan er prat op dat ons bedrijf, met de nodige beperkingen, permanent is blijven doorwerlken. Alle regels werden scrupuleus gerespecteerd, zodat slechts 1 werf op onze vraag diende geschorst omdat de werkafstand van 1m50 niet kon gerealiseerd worden.

Hiervoor dienden we onder andere 1 voertuig per arbeider te voorzien. Maandag 27 april verandert dit.

Dank zij een tip van Stefaan Nuytten, onlangs nog kandidaat voorzitter Open VLD, hebben wij vandaag onze monocabine vrachtwagens uitgerust met een polycarbonaat coronascherm van het bedrijf M2C2 uit Vichte. Daardoor kunnen we nu met ploegen van 2 arbeiders naar onze werven gaan. Meer inlichtingen over dit scherm op https://www.m2c2.be/nl/realisaties/coronascherm-afbouw-lockdown

Hulp voor de bouw uit de politieke hoek, je achtte het niet voor mogelijk….

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *